Casa Mym

Casa Mym este situată în Comuna Moisei pe strada Principală, nr 1531 C. La doar 9 km de Mocănița și 15 km de Cascada Cailor, Casa Mym are o capacitate de 15 locuri de cazare distribuite în 6 camere,fiecare având baie proprie, TV și Wifi. Casa Mym vă pune la dispoziție un foișor, grădină, spațiu de joacă pentru copii, parcare supravegheată video și acces la grătar. Persoană de contact:Hojda Maria 0754375176 Sursă informații: https://www.facebook.com/casamym.mym .

 

 

Pensiunea Vivat

Pensiunea Vivat din localitatea Moisei, județul Maramureș, se află pe strada Principală, la numărul 384/A, având o capacitate de zece adulți în cinci spații de cazare.

Aici vei găsi o bucătarie cu living complet utilată, baie cu duș în fiecare cameră, TV cu canale prin cablu și Wi-Fi gratuit. Pensiunea oferă facilități de grătar, unde oaspeții se pot relaxa în grădina proprietății, iar copiii au la dispoziție un spațiu de joacă.

Cele mai apropiate obiective turistice sunt Mănăstirea ”Adormirea Maicii Domnului”, Monumentul Eroilor de la Moisei, stațiunea turistică Borșa Complex cu pârtia de schi și celebra ”Mocănița” de la Vișeu de Sus, unde vei avea ocazia să încerci prima ta călătorie într-un tren cu aburi.
Contact :

Dna. Danci Irina
Tel:0754262419
https://pensiuneavivat.ro/

Casa Belvedere Pietrosu

Situata in Maramuresul Istoric Casa Belvedere Pietrosu va pune la dispozitie servicii de cazare la cele mai inalte standarde. Complet utilata Casa Belvedere Pietrosu dispune de 5 dormitoare și un apartament (14 spații de cazare),pat matrimonial cu baia in fiecare camera,w-ifi,Tv led,icalzire centrala pe lemne,living si parcare proprie. Casa se afla la o distanta de 700 m de DN18. Locatia este amplasata intr-o zona liniștita de unde se poate admira frumosa panorama a Muntelui Pietrosu Rodnei ,in apropierea urmatoarelor atractii turistice: -Mocanita 20km -Cascada Cailor 15 km -Izvorul Izei 15 km -Manastirea Moisei 10 km -Biserica de lemn Barsana 35 km -Partia de ski 15 km -Monumentul Eroilor 2 km.

Strada Izvorul Dragoș,Nr.702\A
Comuna Moisei, Maramureș
Tel:0742 922 530
https://www.facebook.com/Casa-Belvedere-Pietrosu-831419917227109/

 

Pensiunea Maramureș Landscape

Peniunea Agroturistică Maramureș Landscape!

Turismul rural se adresează în primul rând oamenilor dinamici, celor ce iubesc natura și turismul ecologic, celor ce profită de orice ocazie pentru a se plimba, pentru a admira natura, pentru a practica drumețiile montane, ciclismul, alpinismul, iubitorilor de sport și aventură, cât și celor care consideră că vacanța petrecută în mijlocul naturii este o adevarată sursă de energie și de sănătate.
Peniunea Agroturistică Maramureș Landscape este cel mai bun loc pentru odihnă oferind servicii de calitate garantând o ședere relaxantă și cu certitudine vă vor convinge să reveniți.

 

 

Pensiunea Pietrosul Rodnei

Așezată în Moisei, la poalele Munților Rodnei, Pensiunea Pietrosul Rodnei este locul ideal unde vă puteți petrece un final de săptămână, o vacanță sau doar că vă aflați prin localitate. Este amplasată pe strada Izvorul Dragoș, la aproximativ 3 km de DN18.
Pensiunea vă pune la dispoziție servicii de cazare la standarde înalte:
-spațiu grătar, barbeque, spațiu de joaca,internet wi-fi, smart Tv, etc.
Pensiunea dispune de 4 dormitoare în care se îmbină modernul cu tradiționalul, fiecare dormitor fiind dotat cu baie proprie, pat matrimonial și smart Tv. Dotările și mobilierul din interior oferă tot confortul necesar unei vacanțe de neuitat.
De asemenea pensiunea mai dispune de un living de 55 mp și o bucătărie complet utilată. Capacitatea pensiunii este de 8 locuri, la cerere pot fi introduse 10 locuri.
Obiective turistice în apropiere:
-Casa Memorială de la Moisei, Monumentul Eroilor, Mănăstirea Moisei, Cascada Cailor, Mocanița de pe Vales Vaserului, Izvorul Albastru al Izei , etc.
Pensiunea Pietrosul Rodnei este locul perfect pentru grupuri de adulți și copii plini de energie, amatori de activități și drumeții în natură!

Adresa:
Strada Izvorul Dragoș, Nr 646A, Moisei,
Judetul Maramureș,
Email:pensiuneapietrosulrodnei@gmail.com
Telefon: 0740 705 602

Pensiunea La Patru

Cea mai întinsă și mai populată localitate rurală a țării, Moiseiul –cel puțin așa susțin cu mândrie moisăienii- se întinde pe zeci de kilometri, de-a lungul și de-a latul, între două orașe, Borșa și Vișeu. Cunoscut pe mapamont mai mult ca o localitate -martir , Moiseiul , așezat la o răscruce de drumuri care duc spre Prislop, Valea Izei, Vișeu și Bistrița, devine acum și un centru turistic important.
Pensiunea „ La Pătru„ este amplasată în comuna Moisei, județul Maramureș, lângă DN18, la poalele Pietrosului Mare, la 12 km de celebra Mocăniță de pe Valea Vaserului, la 16 km de Cascada Cailor, si 9 km de Iza Izvor (Izbucul Albastru al Izei). Vă pune la dispoziție 5 camere cu băi proprii, smart Tv, Wi-fi, living, bucătărie complet utilată, terasă, iar în curte un foișor cu barbeque, parcare privată.
Oaspeții vor descoperi atmosfera plăcută și profesionalismul unor servicii ireproșabile, toate într-o locație aparte, expresie a confortului absolut.
Adresa:
Strada Principală, nr 1425, Moisei
Județul Maramureș
Email: la.patru@yahoo.com
Telefon: 0744-501 014

Pensiunea Popasul Vanatorilor

Pensiunea „Popasul Vânătorilor„

Maramureșul, vatră de cultură și civilizație care și-a dăltuit în lemn istoria, este locul unde tradițiile, portul și arta populară se păstrează ca nicăieri altundeva în România. Maramureșul este un imens muzeu în aer liber, iar viața de zi cu zi a satului maramureșean este o adevărată întoarcere în timp.
Localizată în comuna Moisei, Pensiunea Popasul Vânătorului dispune de o structură de cazare formată din 5 dormitoare, toate dotate cu TV cu ecran plat și baie privată. De asemenea pensiunea dispune de o sufragerie în care se regăsește măiestria prelucrării lemnului cu modernul. Bucătăria este dotată la standarde europene. La acestea se mai adaugă parcare privată, spațiu pentru grătar.
Este amplasată lângă DN18, strada Principală, nr 430, comuna Moisei, Jud.Maramureș, accesul la pensiune fiind ușor, cu orice tip de autovehicul.
Situată într-un cadru pitoresc, Pensiunea Popasul Vânătorilor este destinația perfectă pentru petrecerea concediului, ori a sfărșitului de săptămână, departe de tumultul orașelor.
De la pensiune se pot organiza drumeții si excursii, comuna Moisei fiind poarta de plecare a celor mai frumoase trasee din Munții Rodnei și Munții Maramureșului.
Pensiunea Popasul Vânătorilor asigură profesionalism din partea angajaților și calitate din punct de vedere al serviciilor oferite.
Vă așteptăm cu bucurie și voie bună!
Adresa:
Strada Principală, nr 430, Moisei
Județul Maramureș
Telefon: 0746-796 193

Pensiunea Casa Ralucăi

Dacă ai ales să iți petreci vacanța în Moisei, Maramureș, Pensiunea Casa Ralucăi e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor tradiționale precum și de rafinamentul și profesionalismul gazdelor.
Pensiunea Casa Ralucai este o structură turistică nou creată menită sa deservească una dintre cele mai frumoase zone turistice din România. Este plasată intr-o zonă multiculturală istorică cu vechi tradiții culturale românești.
Se află în localitatea Moisei, strada Principală, nr. 323/D, jud.Maramureș. Ea are în componența sa un număr total de 6 spații de cazare – 3 camere duble, 2 camere triple și un apartament format din 2 dormitoare duble diferite. Camerele sunt dotate cu Smart TV, Wi-FI gratuit, frigider și baie proprie. De asemenea pensiunea mai dispune de un living și o bucătărie complet utilată, parcare privată supravegheată, spațiu pentru grătar.
Localitatea Moisei este așezată la distanța egală dintre orasele Vișeu de Sus și Borsa, în apropierea multor obiective turistice importante, precum binecunoscuta Mocaniță din Vișeu de Sus, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Inchisoarea comunistă din Sighet, Complexul Borșa, precum și importante puncte de interes locale, precum Monumentul Eroilor Martiri sau Mănăstirea Moisei.
Alege să petreci aici orice moment important al vieții și te vei alege cu amintiri de neuitat.

Adresa:
Strada Principală, nr 323/D, Moisei
Județul Maramureș,
Email:căsuța.ralucăi@gmail.com
Telefon:0755-803 294

Casa Ina

Casa Ina a fost construită în anul 2016, dispune de 10 locuri de cazare cu 4 dormitoare, baie proprie, paturi matrimoniale și pentru o persoana, tv led, wi-fi, balcon, încalzire centrală pe lemne.

În incinta vilei se găsește o bucătărie complet utilată, un salon de zi, o terasă exterioară spațioasă cu loc pentru grătar și parcare proprie.

Locația este amplasată la poalele Pietrosului Rodnei.

 

 

Casa ,, La Bella Vista”

Situată în Maramureșul Istoric ,, Casa La Bella Vista” vă pune la dispoziție servicii de cazare la cele mai înalte standarde:spațiu grătar,barbeque,spațiu joacă,camping. Casa a fost construită în anul 2017.
Complet utilată ,,Casa La Bella Vista dispune de 3 dormitoare(8 spații de cazare),pat matrimonial și pat single cu baia în fiecare cameră,wifi,Tv led,încalzire centrală pe lemne,bucatarie complet utilată,living și parcare proprie.
Casa se afla la o distanța de 500 m de DN18.
Locația este amplasata la poalele Muntilor Rodnei