Pensiunea Casa Ralucăi

Dacă ai ales să iți petreci vacanța în Moisei, Maramureș, Pensiunea Casa Ralucăi e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor tradiționale precum și de rafinamentul și profesionalismul gazdelor.
Pensiunea Casa Ralucai este o structură turistică nou creată menită sa deservească una dintre cele mai frumoase zone turistice din România. Este plasată intr-o zonă multiculturală istorică cu vechi tradiții culturale românești.
Se află în localitatea Moisei, strada Principală, nr. 323/D, jud.Maramureș. Ea are în componența sa un număr total de 6 spații de cazare – 3 camere duble, 2 camere triple și un apartament format din 2 dormitoare duble diferite. Camerele sunt dotate cu Smart TV, Wi-FI gratuit, frigider și baie proprie. De asemenea pensiunea mai dispune de un living și o bucătărie complet utilată, parcare privată supravegheată, spațiu pentru grătar.
Localitatea Moisei este așezată la distanța egală dintre orasele Vișeu de Sus și Borsa, în apropierea multor obiective turistice importante, precum binecunoscuta Mocaniță din Vișeu de Sus, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Inchisoarea comunistă din Sighet, Complexul Borșa, precum și importante puncte de interes locale, precum Monumentul Eroilor Martiri sau Mănăstirea Moisei.
Alege să petreci aici orice moment important al vieții și te vei alege cu amintiri de neuitat.

Adresa:
Strada Principală, nr 323/D, Moisei
Județul Maramureș,
Email:căsuța.ralucăi@gmail.com
Telefon:0755-803 294

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *